STÄDLISTA 2019

______________________________________________

Bäst-Var-Dag

Det hunden gör ofta blir den bra på!

Föreläsning med samma tema som boken
Bäst var-dag, tisdag 23 april kl 18:30.

På ett enkelt och tydligt sätt förklarar vi och visar hur ni kan skapa goda vanor för er hund!

Föreläsningen riktar sig till medlemmar i Ludvika BK, kostar 50 kr. För icke medlemmar kostar det 100 kr.

Eftersom det är en föreläsning får gärna hunden stanna hemma den kvällen. Eller om ni tränar ett pass före så hunden är glad och nöjd.

Alla hundägare är välkomna! Oavsett ras, tidigare erfarenhet och framtidsplaner.

Skapa goda vanor för din hund med enkla, effektiva och roliga övningar.

Anmälan är obligatorisk, faktura kommer att skickas ut från Studiefrämjandet

Anmäl via länken här

190423_bäst var-dag

Infoträff Om Polishundenheten

Torsdag 25 april kl 19:00

Peter Lindberg från Polishundenheten i Stockholm kommer och berättar om hundarna och deras arbete. Evenemang på facebook.

Gratis.

Välkomna 😃

Bruksläger 2019

26, 27, 28 april

BELÖNINGS-SYSTEMET

POÄNGKORT  (Finns att hämta på klubben)

Klubben tillämpar ett poängsystem för alla som hjälper till.

Oavsett vad du hjälper till med; klipper gräs, hjälper till i köket, håller kurs, lägger spår, är tävlingsledare osv.

I stugan finns poängkort där 1 timme = 1 poäng = 5 kr som kan bytas in till inköp i djuraffären, en kursavgift, en tävlingsanmälan eller något liknande.

Poängkortet ska attesteras och lämnas in till kassören senast i november samma år som du hjälpt till.