STÄDLISTA 2019

______________________________________________________

Pysselkväll på klubben

Carina Svanström kommer till klubben onsdagen den 27:e februari kl. 18.00 för att hjälpa oss att ha en pysselkväll, där vi får göra lite leksaker till våra hundar.

Det kostar 100 kr per person och då står Carina för materialet, vi betalar på plats.

Svara här i evenemanget senast söndagen den 24:e, så att Carina vet hur mycket material som hon ska ta med.

Välkomna!

______________________________________________

TEMATRÄNING

"Kom igång med lydnad"

Tisdagen den 26 mars kl 18.30 - 20.00

Evenemang på facebook

Hur går det till att tävla lydnad? Vilka moment ingår i den lägsta klassen Startklass? Hur kan jag träna inför de momenten?

Lyssna och samtala kring detta tema tillsammans med Ludvika Bk!

Ingen anmälan behövs men klicka ändå gärna i "Kommer" på evenemanget så vi får ett hum om hur många vi blir.

Välkommen!

______________________________________________

Inomhusträning Vintern 18/19 för Ludvika BK:s medlemmar

Denna vinter har vi hyrt hallen i Fagersta och det finns två olika kort att köpa.

Kort ”agility” 5ggr 400kr.

Gäller dessa datum och tider då vi bygger banor och tränar agility.
24/11 10-12
29/12 10-12
17/1 18-20
7/2 18-20
3/3 10-12

Man kan även betala på plats, 100 kr per gång via Swish.

Det kommer finnas en ansvarig som kollar kort och betalning vid varje tillfälle.

Inofficiell utställning 6 april kl 10

ABB-Arena i Ludvika

Anmälan på mgevents , sista anm./bet.dag 15 mars

Anmälningsavgift 250 kr betalas till pg 27 04 59-1

Info och frågor: Birgitta 076-785 14 53 eller utstallning_ludvika@hotmail.com

EFTERLYSNING!!

Vi efterlyser funktionärer till utställningen den 6/4.

Inga förkunskaper krävs, det handlar t ex om parkeringsvakt, kafeteria eller städning efteråt. Olika funktioner har olika tider, från kl 7 - ca lunchtid och efter utställningen från ca kl 15.

Hör av er till Eva-Lena Hansson 070-2205150

Bäst-Var-Dag

Det hunden gör ofta blir den bra på!

Föreläsning med samma tema som boken
Bäst var-dag, tisdag 23 april kl 18:30.

På ett enkelt och tydligt sätt förklarar vi och visar hur ni kan skapa goda vanor för er hund!

Föreläsningen riktar sig till medlemmar i Ludvika BK, kostar 50 kr. För icke medlemmar kostar det 100 kr.

Eftersom det är en föreläsning får gärna hunden stanna hemma den kvällen. Eller om ni tränar ett pass före så hunden är glad och nöjd.

Alla hundägare är välkomna! Oavsett ras, tidigare erfarenhet och framtidsplaner.

Skapa goda vanor för din hund med enkla, effektiva och roliga övningar.

Anmälan är obligatorisk, faktura kommer att skickas ut från Studiefrämjandet

Anmäl via länken här

Infoträff Om Polishundenheten

Torsdag 25 april kl 19

Peter Lindberg från Polishundenheten i Stockholm kommer och berättar om hundarna och deras arbete. Evenemang på facebook.

Gratis.

Välkomna 😃

BELÖNINGS-SYSTEMET

POÄNGKORT  (Finns att hämta på klubben)

Klubben tillämpar ett poängsystem för alla som hjälper till.

Oavsett vad du hjälper till med; klipper gräs, hjälper till i köket, håller kurs, lägger spår, är tävlingsledare osv.

I stugan finns poängkort där 1 timme = 1 poäng = 5 kr som kan bytas in till inköp i djuraffären, en kursavgift, en tävlingsanmälan eller något liknande.

Poängkortet ska attesteras och lämnas in till kassören senast i november samma år som du hjälpt till.