Tel: 070-6455681 eller 070-2539450

Nose Work - Grundkurs 2

Utomhussök och fordonssök

• Vi fortsätter att träna hundarna med doften Eukalyptus men nu utökar vi sökområdet utomhus - bland annat på lyktstolpar, containers, parkeringsplatser samt på och runt olika fordon (tex cyklar, lastbilar, mopeder och bilar)
  • Vi arbetar vidare med att träna hundarna att tydligt markera var exakt doften är gömd
  • Vi tränar även på helheten av söket såsom starten, själva söket, markeringen, belöningen och avslutet
  • Vi arbetar även här med en hund i taget för effektiv inlärning och för möjligheten att se andra ekipage och lära sig av dem
  • Teori och praktiska övningar varvas under kursen med tonvikt på praktiken

Kursen omfattar 5 ggr och kostar 900 kr.

Kursen kan komma att anordnas på andra kvällar än måndag eller onsdag.

NoseWorkkurserna startar löpande under året beroende på antal anmälningar.

Inbjudan till kursen skickas ut via mail cirka 1-2 veckor innan kursstart.

Betalning ska vara klubben tillhanda senast en vecka innan kursstart på BG nr: 431-3318.

Anmälan görs genom formuläret nedan

GDPR

Genom att anmäla via formuläret nedan accepterar du att Ludvika Brukshundklubb sparar dina personuppgifter och när vi behandlar dem följer vi bestämmelserna i Personuppgiftslagen (PUL) och Dataskyddsförordningen. Dessa lagar har till uppgift att skydda din personliga integritet.

Alla hundar som deltar i någon form av kurs måste ha:

• Registreringsbevis från Jordbruksverket eller pass för hunden (Beslut från 2007-01-01)
  • Vaccinationsintyg
  • Föraren måste vara medlem i Ludvika Brukshundklubb

Vänligen notera att vi inte skickar ut någon annan bekräftelse än denna på din anmälan.
Din anmälan sparas av oss på klubben tills vi kontaktar dig.
En inbjudan till kurs kommer att skickas till dig på den mailadress du angivit ca 2-3 veckor innan kursstart.

Utbildningssektorn/Ludvika BK

Anmälningsformulär

Anmäl ditt intresse till kurs med formuläret nedan

Kallelse skickas ut cirka 1 vecka före och sker via e-post. Glöm INTE uppge sådan adress nedan.

När alla uppgifter nedan är ifyllda klicka på knappen ”skicka dina uppgifter” längst ner.
OBS! Tryck inte på "Enter" knappen innan alla uppgifter är ifyllda.

Medlems och kursavgift måste vara betald före kursstart för att försäkringen ska gälla.

Efter att vi mottagit er anmälan registreras ni och hamnar i vårt kösystem.
Deltagande sker i turordning.
Skulle ni få förhinder och inte kan delta måste ni snarast meddela oss eftersom vi normalt har en kö med väntande.