Tel: 070-6455681 eller 070-2539450

NoseWork för valpar

Vill du prova en ny spännande hundsport från USA som handlar om doftdiskriminering och hundens fantastiska luktsinne.

• En aktivitet som ALLA hundar och ägare kan ägna sig åt
  • Det behövs ingen avancerad eller kostsam utrustning, bara ett intresse för att ha kul med sin hund och hundens fantastiska nosarbete
  • Vi påbörjar inlärningen av ett specifikt doftämne - i detta fall Eukalyptus
  • Vi tar tillvara valpens naturliga nyfikenhet, spontanitet och lekfullhet och lägger en lekfull grund med roliga övningar
  • Valpen kommer att älska att få arbeta med nosen och det kommer att gör den nöjd och tillfreds. Ett fantastiskt sätta att ge din valp mental stimulans.
  • Du och din valp bygger ett bra samarbete och tränar också valpen i olika miljöer
  • Vi arbetar med en hund i taget för effektiv inlärning och för möjligheten att se andra ekipage och lära sig av dem
  • Teori och praktiska övningar varvas under kursen
  • För valpar mellan 4 - 10 månader
  • Kursen pågår inomhus vilket gör att några kurser även kommer att hållas under vintern

Kursen omfattar 5 ggr och kostar 700 kr

Kursen kan komma att anordnas på andra kvällar än måndag eller onsdag

NoseWorkkurserna startar löpande under året
beroende på antal anmälningar

Inbjudan till kursen skickas ut via mail cirka 1-2 veckor innan kursstart

Betalning ska vara klubben tillhanda senast en vecka innan kursstart på BG nr: 431-3318
eller swish 1233716727

Anmälan görs genom formuläret nedan.

GDPR

Genom att anmäla via formuläret nedan accepterar du att Ludvika Brukshundklubb sparar dina personuppgifter och när vi behandlar dem följer vi bestämmelserna i Personuppgiftslagen (PUL) och Dataskyddsförordningen. Dessa lagar har till uppgift att skydda din personliga integritet.

Alla hundar som deltar i någon form av kurs måste ha:

• Registreringsbevis från Jordbruksverket eller pass för hunden (Beslut från 2007-01-01)
  • Vaccinationsintyg
  • Föraren måste vara medlem i Ludvika Brukshundklubb

Vänligen notera att vi inte skickar ut någon annan bekräftelse än denna på din anmälan.
Din anmälan sparas av oss på klubben tills vi kontaktar dig.
En inbjudan till kurs kommer att skickas till dig på den mailadress du angivit ca 2-3 veckor innan kursstart.

Utbildningssektorn/Ludvika BK

Anmäl ditt intresse till kurs med formuläret nedan

Kallelse skickas ut cirka 1 vecka före och sker via e-post. Glöm INTE uppge sådan adress nedan.

När alla uppgifter nedan är ifyllda klicka på knappen ”skicka dina uppgifter” längst ner.
OBS! Tryck inte på "Enter" knappen innan alla uppgifter är ifyllda.

Medlems och kursavgift måste vara betald före kursstart för att försäkringen ska gälla.

Efter att vi mottagit er anmälan registreras ni och hamnar i vårt kösystem.
Deltagande sker i turordning.
Skulle ni få förhinder och inte kan delta måste ni snarast meddela oss eftersom vi normalt har en kö med väntande.