Tel: 070-6455681 eller 070-2539450

NoseWork - Grundkurs

Behållarsök och inomhussök

Vill du prova en ny spännande hundsport från USA som handlar om doftdiskriminering och hundens fantastiska luktsinne.

• En aktivitet som ALLA hundar och ägare kan ägna sig åt.
    Det behövs ingen avancerad eller kostsam utrustning, bara ett intresse för att ha kul med sin hund och hundens fantastiska nosarbete
  • Vi påbörjar inlärningen av ett specifikt doftämne - i detta fall Eukalyptus .
    Hundarna lär sig att använda nosen och söka efter Eukalyptus i lådor. Därefter får hunden söka efter doften inomhus på och i alla tänkbara ställen.
  • Vi arbetar med en hund i taget för effektiv inlärning och för möjligheten att se andra ekipage och lära sig av dem.
  • Teori och praktiska övningar varvas under kursen.

Kursen omfattar 5 ggr och kostar 900 kr.

Kursen kan komma att anordnas på andra kvällar än måndag eller onsdag.

NoseWorkkurserna startar löpande under året beroende på antal anmälningar.

Inbjudan till kursen skickas ut via mail cirka 1-2 veckor innan kursstart.

Betalning ska vara klubben tillhanda senast en vecka innan kursstart på BG nr: 431-3318.

Anmälan görs genom formuläret nedan

GDPR

Genom att anmäla via formuläret nedan accepterar du att Ludvika Brukshundklubb sparar dina personuppgifter och när vi behandlar dem följer vi bestämmelserna i Personuppgiftslagen (PUL) och Dataskyddsförordningen. Dessa lagar har till uppgift att skydda din personliga integritet.

Alla hundar som deltar i någon form av kurs måste ha:

• Registeringsbevis eller pass för hunden (Beslut från 2007-01-01)
  • Vaccinationsintyg
  • Föraren måste vara medlem i Ludvika Brukshundklubb

Vänligen notera att vi inte skickar ut någon annan bekräftelse än denna på din anmälan.
Din anmälan sparas av oss på klubben tills vi kontaktar dig.
En inbjudan till kurs kommer att skickas till dig på den mailadress du angivit ca 2-3 veckor innan kursstart.

Utbildningssektorn/Ludvika BK

Anmäl ditt intresse till kurs med formuläret nedan

Kallelse skickas ut ca 1 vecka före och sker via e-post.

Glöm INTE uppge sådan adress nedan.

När alla uppgifter nedan är ifyllda klicka på knappen "skicka dina uppgifter" längst ner.

OBS! Tryck inte på "Enter" knappen innan alla uppgifter är ifyllda.

Medlems och kursavgift måste vara betald före kursstart för att försäkringen ska gälla.

Efter att vi mottagit er anmälan registreras ni och hamnar i vårat kösystem.

Deltagande sker i turordning och kurserna startar när lämpligt antal deltagare är anmälda och instruktör finns ledig.

Skulle ni få förhinder och inte kan delta måste ni snarast meddela oss eftersom vi normalt har en kö med väntande.