eller tel: 070-6455681, 070-2539450

NoseWork - Grundkurs

Behållarsök och inomhussök

Vill du prova en ny spännande hundsport från USA som handlar om doftdiskriminering och hundens fantastiska luktsinne.

• En aktivitet som ALLA hundar och ägare kan ägna sig åt.
    Det behövs ingen avancerad eller kostsam utrustning, bara ett intresse för att ha kul med sin hund och hundens fantastiska nosarbete
  • Vi påbörjar inlärningen av ett specifikt doftämne - i detta fall Eukalyptus .
    Hundarna lär sig att använda nosen och söka efter Eukalyptus i lådor. Därefter får hunden söka efter doften inomhus på och i alla tänkbara ställen.
  • Vi arbetar med en hund i taget för effektiv inlärning och för möjligheten att se andra ekipage och lära sig av dem.
  • Teori och praktiska övningar varvas under kursen.

Kursen omfattar 5 ggr och kostar 900 kr.

Kursen kan komma att anordnas på andra kvällar än måndag eller onsdag.

Inbjudan till kursen skickas ut via mail cirka 1-2 veckor innan kursstart.

Betalning ska vara klubben tillhanda senast en vecka innan kursstart på BG nr: 431-3318.

Vi startar en kurs den 27/8, anmäl via den här länken