eller tel: 070-6455681, 070-2539450

Rallylydnad - Grundkurs

För dig som är nyfiken på hundsporten rallylydnad.

• Önskvärt är att hunden kan de mest grundläggande momenten som "sitt" och "ligg"
  • Har hunden gått allmänlydnadskurs eller har motsvarande kunskaper är det en stor fördel men det är inget krav.
  • Vi varierar teori med praktiska övningar
  • Vi lär oss alla hinder i nybörjarklassen från grunden, och provar olika rallybanor i den klassen.
  • Målet är att föraren efter genomgången kurs skall ha tillräckliga kunskaper i rallylydnad för att möjliggöra en tävlingsstart, om den så önskar.
  • Räcker tiden till kommer vi även att titta lite på fortsättningsklassen.

Kursen omfattar 5 ggr

Pris: 700 kr.

Inbjudan till kursen skickas ut via mail ca. 1-2 veckor innan kursstart.

Betalningen skall vara klubben tillhanda senast 1 vecka innan kursstart på BG nr: 431-3318.