Tel: 070-6455681 eller 070-2539450

Valpkurs

• För dig med valp i ålder från ca 3 månader.
  • I kursen ingår både teori och praktiska övningar.
  • Teori: Relation och kommunikation hund-människa, samarbete, trygghet, hundens utvecklingsperioder, inlärning, individuella egenskaper, hundhållning, ansvarsbestämmelser, skötsel, sjukvård, m m.
  • Praktiska övningar: Kontaktövningar, inlärning av sitt, ligg, gå fint, inkallning, förbudsträning, lek, passivitet, nosarbete mm

Kursen omfattar 6 tillfällen.

Pris: 650 kr

Valpkurserna startar löpande måndagar, onsdagar eller söndagar beroende på antal anmälningar och tillgång till instruktör.

Inbjudan till kursen skickas ut via mail ca 1-2 veckor innan kursstart.

Betalningen skall vara klubben tillhanda senast 1 vecka innan kursstart på BG nr: 431-3318.

Mer information finns på inbjudan.

Anmälan görs genom formuläret nedan.

GDPR

Genom att anmäla via formuläret nedan accepterar du att Ludvika Brukshundklubb sparar dina personuppgifter och när vi behandlar dem följer vi bestämmelserna i Personuppgiftslagen (PUL) och Dataskyddsförordningen. Dessa lagar har till uppgift att skydda din personliga integritet

Hur blir man medlem LÄS HÄR

Vänligen notera att vi inte skickar ut någon annan bekräftelse än denna på din anmälan.
Din anmälan sparas av oss på klubben tills vi kontaktar dig.
En inbjudan till kurs kommer att skickas till dig på den mailadress du angivit ca 2-3 veckor innan kursstart.

Utbildningssektorn/Ludvika BK

Anmäl ditt intresse till kurs med formuläret nedan

Kallelse skickas ut cirka 1 vecka före och sker via e-post. Glöm INTE uppge sådan adress nedan.

När alla uppgifter nedan är ifyllda klicka på knappen ”skicka dina uppgifter” längst ner.
OBS! Tryck inte på "Enter" knappen innan alla uppgifter är ifyllda.

Medlems och kursavgift måste vara betald före kursstart för att försäkringen ska gälla.

Efter att vi mottagit er anmälan registreras ni och hamnar i vårat kösystem.

Deltagande sker i turordning och kurserna startar när lämpligt antal deltagare är anmälda och instruktör finns ledig.

Skulle ni få förhinder och inte kan delta måste ni snarast meddela oss eftersom vi normalt har en kö med väntande.