eller tel: 070-6455681 eller 070-2539450

Valpkurs

• För dig med valp i ålder från ca 3 månader.
  • I kursen ingår både teori och praktiska övningar.
  • Teori: Relation och kommunikation hund-människa, samarbete, trygghet, hundens utvecklingsperioder, inlärning, individuella egenskaper, hundhållning, ansvarsbestämmelser, skötsel, sjukvård, m m.
  • Praktiska övningar: Kontaktövningar, inlärning av sitt, ligg, gå fint, inkallning, förbudsträning, lek, passivitet, nosarbete mm

Kursen omfattar 6 tillfällen.

Pris: 650 kr

Valpkurserna startar löpande måndagar, onsdagar eller söndagar beroende på antal anmälningar och tillgång till instruktör.

Inbjudan till kursen skickas ut via mail ca 1-2 veckor innan kursstart.

Betalningen skall vara klubben tillhanda senast 1 vecka innan kursstart på BG nr: 431-3318.

Mer information finns på inbjudan.

Ingen valpkurs på gång just nu, men vi skriver här och på startsidan samt på facebook, när nästa valpkurs är på gång

GDPR

Genom att anmäla via formuläret nedan accepterar du att Ludvika Brukshundklubb sparar dina personuppgifter och när vi behandlar dem följer vi bestämmelserna i Personuppgiftslagen (PUL) och Dataskyddsförordningen. Dessa lagar har till uppgift att skydda din personliga integritet

Hur blir man medlem LÄS HÄR