För att bli medlem sätter du in medlemsavgiften på LBK:s Bankgirokonto 431-3318 (för medlems- och kursavgifter) och anger namn, adress, personnummer & E-postadress på betalningen.

Om du vill bli familjemedlem måste du ange fullbetalande medlems namn. Om du vill bli delbetalande, ange vilken klubb som du är fullbetalande medlem i samt medlemsnummer

• Helbetalande 490 kr
  • Delbetalande 90 kr
  • Familjemedlem 90 kr
  • Hundungdom 300 kr
    Ändrat adress? klicka här så kan du ändra direkt online

HELBETALANDE

Som helbetalande medlem i Svenska Brukshundklubben /Ludvika Brukshundkubb äger du rätt att delta i aktiviteter anordnade av klubben. Du har förtur till kurser. Du kan som medlem få stöd och hjälp i ditt hundägande. det ingår också 2 tidningar, dels Brukshunden ( 6 nr/år) samt klubbens egen tidning Hundbiten (förhoppningsvis 2 nr/år). När du är medlem så är du försäkrad om det skulle hända något under ett kurstillfälle eller aktivitet. Dessutom blir du erbjuden diverse rabatter som tex. 10 % rabatt på AGRIA försäkringar.

DELBETALANDE
För att kunna vara delbetalande så måste du vara medlem i någon annan klubb.

FAMILJEMEDLEM
För att kunna vara familjemedlem krävs att det på samma adress finns ett helbetalande medlemskap. Man skall ange medlemsnumret på inbetalningskortet.

HUNDUNGDOM

Är du under 25 år?

Bli medlem hos Sveriges Hundungdom och välj Svenska Brukshundklubben som din specialklubb. Du får då två medlemskap i ett.
Du registrerar ditt medlemskap här:
Välj en lokal hundungdomsklubb nära dig och sedan Svenska Brukshundklubben som din specialklubb.

Särskilt inbetalningskort och villkoren är att du är mellan 7 och 25 år. Som ungdomsmedlem får man dubbla medlemsskap, ett i svenska kennelklubben och ett i en valfri hundklubb. För att få delta i kurser och på aktiviteter så måste det fria medlemsskapet vara i Svenska Brukshundklubben.(Ludvika).