Bli medlem

För att bli medlem i (fyll i ert klubbnamn) klickar du på den här länken: https://brukshundklubben.membersite.se

Ny medlem klickar därefter på knappen ”Bli medlem”

Är du redan medlem i en klubb inom Svenska Brukshundklubben loggar du först in och går därefter till Medlemskap - Bli medlem i vänstermenyn.

Det är viktigt för oss att både nya och gamla medlemmar känner sig välkomna.
Välkomna att kontakta oss för support:
 (webmaster@ludvikabk.se).

Helbetalande      520 kr
Delbetalande      120 kr
Familjemedlem   120 kr
Hundungdom      300 kr

Ändrat adress? (info kommer inom kort)

HELBETALANDE
Som helbetalande medlem i Svenska Brukshundklubben /Ludvika Brukshundkubb äger du rätt att delta i aktiviteter anordnade av klubben. Du kan som medlem få stöd och hjälp i ditt hundägande och medlemstidningen Brukshunden (6 nr/år) ingår. När du är medlem så är du försäkrad om det skulle hända något under ett kurstillfälle eller aktivitet. Dessutom blir du erbjuden diverse rabatter som tex. 10 % rabatt på AGRIA försäkringar.

DELBETALANDE
För att kunna vara delbetalande så måste du vara medlem i någon annan klubb.

FAMILJEMEDLEM
För att kunna vara familjemedlem krävs att det på samma adress finns ett helbetalande medlemskap.

HUNDUNGDOM
Är du under 25 år?
Bli medlem hos Sveriges Hundungdom och välj Svenska Brukshundklubben som din specialklubb. Du får då två medlemskap i ett.